Μέθοδοι Πληρωμής

 1. Πιστωτική & Χρεωστική Κάρτα (σύντομα διαθέσιμο) – Ασφαλή πληρωμή με Visa, Visa Debit, Visa Electron, Master Card, Maestro
 2. Τραπεζική Κατάθεση: Τράπεζα Πειραιώς
  Αρ. Λογαριαμού: 6343165701492
  ΙΒΑΝ: GR76 01713430006343165701492
  Δικαιούχος: Nicoleta Delia Tzannes

Τρόπος αποστολής

Ασφαλής αποστολή με ACS Courier εντός Ελλάδας με κόστος 3 ευρώ. Περιλαμβάνεται παροχή αριθμού παρακολούθησης αποστολής.

Χρόνοι παράδοσης

2-5 εργάσιμες ημέρες.

Οι ανωτέρω χρόνοι αποτελούν εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης οι οποίοι προσδιορίζονται βάσει του όγκου εργασιών της δεδομένης περιόδου και δεν είναι δεσμευτικοί. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν απορριφθεί στον τελικό ποιοτικό έλεγχο ενδέχεται να χρειαστεί επανεκτύπωση και ο χρήστης θα ενημερωθεί για την καθυστέρηση.

Δημιουργία & παραγγελία προϊόντων

Το προϊόν που σχεδιάζετε και παραγγέλνετε στο To Magnitaki Mou είναι ολοκληρωτικά όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. To Magnitaki Mou σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο φωτογραφιών και κειμένων καθώς και στη διάταξη που το έχετε δημιουργήσει, με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, και η διόρθωση των παρακάτω:

 • Ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη στα κείμενά σας
 • Εικόνες χαμηλής ανάλυσης που μπορεί να εμφανίζονται θολές στην εκτύπωση
 • Σκοτεινές εικόνες που εμφανίζονται σκούρες στην οθόνη σας
 • Το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα έχει χρωματικές και τονικές αποκλίσεις σε σχέση με την προεπισκόπηση που βλέπετε στην οθόνη σας. Ο μόνος τρόπος για να μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη σε προεπισκόπηση το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι η χρήση του ICC profile που χρησιμοποιείται από To Magnitaki Mou.
 • Θέματα σχεδιασμού, το μέγεθος, την οργάνωση, το ύφος, τα χρώματα
 • Οποιαδήποτε άλλη δημιουργική επιλογή που κάνατε.

Θα πρέπει να κάνετε τελικό έλεγχο του προϊόντος σας με προεπισκόπηση πριν από την εκτύπωση. Το on-line πρόγραμμά μας διαθέτει όλα τα εργαλεία και σας παρέχει κάθε σχεδιαστική δυνατότητα. Αν θέλετε να κάνετε και άλλες αλλαγές, δεν υπάρχει πρόβλημα. Χρησιμοποιείστε το πρόγραμμα για να πραγματοποιήσετε τις τελικές αλλαγές σας, και στη συνέχεια παραγγείλετε όσα αντίγραφα επιθυμείτε.

Πολιτική επιστροφών

To Magnitaki Mou εγγυάται την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@tomagnitakimou.gr εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι To Magnitaki Mou δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή, προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).

Σε αυτές τις περιπτώσεις To Magnitaki Mou αποδέχεται επιστροφή προϊόντος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σας πιστοποιείται από σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.