ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ποια είναι τα στάδια που πρέπει να περάσω για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας;

Για να ολοκληρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει:

  1. Επιλέξτε και ανεβάστε τις φωτογραφίες σας
  2. Δημιουργήστε το προϊόν σας Πατήστε "Παραγγελία"
  3. Ολοκληρώσετε την παραγγελία του προϊόντος μέσα από το καλάθι αγορών
Μπορώ να σχεδιάσω το μαγνητάκι μου από το κινητό μου;

Φυσικά! Ο ιστότοπός μας είναι φιλικός με τις περισσότερες κινητές συσκευές και υποστηρίζει τη χρήση κάμερας. Παρόλα αυτά, στη σελίδα της σχεδίασης προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή για μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις σας.

Θέλω να παραγγείλω το ίδιο προϊόν x φορές. Πρέπει να επαναλάβω την παραγγελία x φορές;

Όχι, από τη στιγμή που επιλέγετε ένα προϊόν από το καλάθι αγορών σας βάζετε την ποσότητα που επιθυμείτε στο ειδικό πεδίο.

Πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό ώστε να παραγγείλω ένα προϊόν;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό. Όμως δημιουργώντας το δικό σας προσωπικό λογαριασμό θα έχετε την ευκολία συμπλήρωσης στοιχείων σας σε επόμενες παραγγελίες και επίσης να δείτε τις προηγούμενες παραγγελίες και τα αποθηκευμένα σχέδιά σας.

Μπορώ να συνεχίσω την επεξεργασία του έργου μου σε άλλο υπολογιστή;

Ναι, εφόσον έχετε δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό. Εάν έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε το προϊόν σας μέσω του πρόγραμμα δημιουργίας προϊόντος μπορείτε να βρείτε το αποθηκευμένο προϊόν σας από οποιονδήποτε υπολογιστή εάν συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Έχω κάνει πολλές παραγγελίες. Ποιο θα είναι το κόστος των μεταφορικών;

Για να σταλούν πολλά προϊόντα μαζί στο ίδιο δέμα και να χρεωθείτε μία φορά τα μεταφορικά θα πρέπει να βρίσκονται όλα μαζί στην ίδια παραγγελία.

Αναλόγως τη χρονική περίοδο που έγιναν οι παραγγελίες μπορούμε να προσπαθήσουμε να τις ενώσουμε αλλά δε μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα το καταφέρουμε 100%.

Παρακαλούμε στείλτε μας ένα email όταν ολοκληρώσετε όλες τις παραγγελίες σας αναγράφοντας όλους τους αριθμούς παραγγελιών ώστε να δούμε αν μπορούμε να στείλουμε όλα τα προϊόντα σε ένα δέμα και να ελαχιστοποιηθούν τα μεταφορικά έξοδα.

Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο για μια παραγγελία; Αν ναι που εισάγω τα στοιχεία;

Μπορείτε να αναγράψετε στα σχόλια της παραγγελίας ότι επιθυμείτε να κοπεί τιμολόγιο. Σημειώστε στο ίδιο πεδίο και τα στοιχεία σας (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα κτλ).

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΩΝ

Ποια είναι η καλύτερη ανάλυση για να ανεβάσω τις φωτογραφίες μου;

Η ανάλυση των φωτογραφιών σας θα πρέπει να στηρίζετε στα 300 ppi( πίξελ ανά ίντσα) σε σχέση με το μέγεθος της εκτυπωτικής σας διάταξης. Αν οι φωτογραφίες σας έχουν ανάλυση μεγαλύτερη από 300 ppi, το λογισμικό μας θα την μειώσει αυτόματα στα 300 ppi.
Αν αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας σας στην διάταξη ή αν αν χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι της εικόνας ή αν κάνετε μεγέθυνση, η ανάλυση θα προσαρμοστεί ανάλογα.

Υπάρχει περίπτωση οι φωτογραφίες μου να φαίνονται φωτεινότερες στην οθόνη μου;

Ναι, οι εικόνες σας μπορεί να εμφανίζονται κατά 20% φωτεινότερες στην οθόνη σας καθώς οι περισσότερες σύγχρονες οθόνες έχουν τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού (back light).

Τι ρυθμίσεις πρέπει να έχει η φωτογραφική μηχανή μου ώστε να έχω τα καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα;

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να βγάζετε τις φωτογραφίες σας στην μέγιστη δυνατή ανάλυση που επιτρέπει η μηχανή σας. Η ελάχιστη ανάλυση που προτείνουμε είναι 1024 x 768. Να σημειώσουμε ότι κάθε φωτογραφική μηχανή είναι διαφορετική οπότε διαβάστε το manual της ώστε να τη ρυθμίσετε σωστά. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μηχανές με τουλάχιστον 5 megapixels.

ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δεν έλαβα κάποιο email επιβεβαίωσης για την παραγγελία που μόλις έκανα.

Συνήθως τα email φθάνουν σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ωστόσο σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να καθυστερήσει να φτάσει στο inbox σας. Σε περίπτωση που δε λάβετε mail εντός ολίγου, ελέγξτε τα στοιχεία του λογαριασμού email που έχετε εισάγει. Επίσης ελέγξτε τη χωρητικότητα του inbox σας καθώς και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας.

Στην παρούσα σελίδα δεν βρήκα λύση στο πρόβλημά μου. Τι μπορώ να κάνω τώρα;

Εάν δε βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας εδώ, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες χρήσης (link). Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, συμπληρώστε την φόρμα που βρίσκεται στην φόρμα της Επικοινωνίας.